Den är här!

12.02.2020

Fick ett meddelande från min förläggare under gårdagen om att romanen har kommit från tryckeriet. Så nu finns den, på riktigt! I sin allra högsta fysiska form. Fick denna bild skickad till mig, längtar tills imorgon när några lådor med böcker levereras hem till mig och jag får klämma och känna på lille boken.

När böckerna kommit till mig så är det dags att sätta igång med att besöka lokala tidningar med mera för att presentera mig och min nya bok. Ett napp har jag redan, men det är så viktigt att försöka få så mycket spridning som möjligt inför en release. Det är nästan avgörande för hur bra det går för boken senare. Arbetet och marknadsföring inför en bokrelease är så viktig! Det visste jag inte lika väl med första boken, men med denna bok har jag sett till att involvera mina följare/läsare redan från start - det vill säga från att jag började skriva på denna roman, till att den nu ska ges ut. Den har redan fått uppmärksamhet och intresse från läsare så jag hoppas att den ska nå så många som möjligt :)

Det jag längtar mest till, och även är mest nervös inför, är att låta sambon, mamma, mormor och resterande familj att läsa den. Deras åsikter är viktigast för mig, och jag hoppas så innerligt att de ska tycka om boken.