Ett till bokkontrakt!

12.03.2021
DET BLIR EN FJÄRDE BOK! Denna gång en barnbok. året har knappt börjat och redan två bok-kontrakt på två olika förlag. Traditionella utgivningar. Det här är så overkligt att jag inte kan sätta det i ord? För cirka ett år sedan skrev jag en barnbok, för att jag ville testa om jag kunde..? Sedan har den bara fått ligga på datorn. Men nu blir den alltså en riktig bok!  


Jag jobbar ju på förskola, och ser vikten av representation, olikheter och liknande i barnens litteratur. Allt vi gör, börjar ju med barnen. Det är barnen vi måste bygga upp, stötta och ge trygghet för att få en bättre värld, tryggare vuxna. Jag ser varje dag i mitt arbete hur mycket en enda bok kan påverka ett barns syn på sig själv, på världen, på allt. Jag vill verkligen ge barnen någonting med representation, olikheter, livslära och sådant som barnen kan bära med sig även när boken tagit slut.

Längtar efter att dela med mig av arbetet från manus till färdig bok! Blir mycket att göra nu med två böcker som ska publiceras, men det bubblar i mig av lycka och jag är SÅ EXALTERAD!!!!🤩🤩