Ljudboksavtal och blondering

01.02.2020

Igår blev det inget blogginlägg, och det är en ganska rolig historia. Igår vid klockan 14:00 hade jag en tid hos Caroline på frisörsalongen Zax & Ting i Farsta. Caroline är storasyster till min sambo och precis färdigutbildad frisör, så nu jobbar hon som trainee. Planen var att vi bara skulle göra en Olaplex-behandling i mitt hår och vänta några månader med att bleka det för att håret skulle få växa och vila lite. När jag väl kom dit så tyckte hon att mitt hår kändes så pass starkt och friskt att det inte vore omöjligt att göra det ljusare på en gång, hennes kollegor höll med. Så pank bom sa det så bestämde vi oss för att försöka göra det blondare! Mitt hår var rätt ojämnt och fläckigt pga att håret var väldigt mörkbrunt för ca tre månader sedan, och gjorde då en avfärgning hos en annan frisör i november.

Allt som allt så jobbade Caroline på mitt hår från 14:00 till 19:00, alltså i fem timmar! Aldrig varit med om en frisör som är så noggrann och engagerad, och resultatet! Jag är i CHOCK! Mitt hår är så blont nu, något som jag aldrig trodde att min hår skulle palla utan att gå av på kuppen. Mitt hår känns också fortfarande mjukt och starkt. HELT sjukt! Jag är överlycklig. Så hett tips: Boka tid hos Caroline på Zax & Ting i Farsta C. Även hennes kollegor är sååå härliga, och supermysig samt lugn salong. Kommer alltid gå till Caroline hädanefter, och detta kommer från en tjej som aldrig låter någon röra mitt hår och aldrig varit nöjd efter ett frisörbesök förut. Nu ska vi vänta ett tag och sedan ska det bli ännu ljusare, för att nå den där riktigt blonda färgen. Åh!

En annan SJUKT rolig grej som jag fick veta häromdagen! Saga Egmont vill ge ut "Allt du aldrig hann säga" som ljudbok! VA?! Så nu är ljudboksavtal påskrivet och jag kommer att informera mer när jag vet releasedatum för ljudboken, vem som blir inläsare, osv. Ljudboken kommer att finnas överallt och jag vet att det är många som föredrar ljudbok framför fysisk bok eller e-bok, därför blir jag så glad att min roman kommer att ges ut även i ljudboks-format. Det känns, ärligt talat, som att jag drömmer.

För övrigt, snart firar jag 5,000 följare på Instagram! Rätt så jäkla coolt, om jag får säga det själv.

Ha en fin helg, kram.