Skammen är inte din

17.01.2020

Första blogginlägget, ingen press... tänkte börja med att presentera min lille bok. "Skammen är inte din" publicerades i maj 2018, och sedan dess har livet tagit sig några enorma vändningar. Jag har blivit av med min sociala fobi, boken har fått fina omdömen och spridningen har varit rätt stor. Det är ofta jag får nypa mig i armen för att överhuvudtaget förstå att detta händer mig.

Skammen är inte din är en bok som rör ämnen som psykisk ohälsa, sexuella övergrepp, alkoholism, cancer, kärlek...syftet är att visa er att ni inte är ensamma, att skammen och skulden aldrig är vår att bära.

I början på 2019 bestämde jag mig för att översätta min bok till Engelska, någonting som jag mot all förmodan lyckades med - själv trodde jag att jag skulle tröttna och ge upp rätt fort, men det visade sig inte bara vara enklare än jag trott - det var även himla roligt och minst sagt utmanande. Jag lärde mig så mycket och insåg att översättning är ett mödosamt arbete! I juli 2019 släppte den alltså på Engelska under titeln "Not your shame", där den finns tillgänglig som e-bok i Sverige och som fysisk bok samt e-bok på amazon.com.

Jag ska finurla lite mer på upplägget här, jag känner väl att det är skönt att ha ett ställe där jag kan dela med mig av mina tankar och idéer, när allt inte får plats inombords :)

Kram