Tredje förhandsrecensionen och lite stress

08.02.2020

Halli hallå! Har en mindre skrivsvacka, det blir så ibland. Ska försöka skriva lite på uppföljaren idag och även fundera ut vad jag ska dela med mig av här på bloggen. Vet att många vill ha ännu mer insikt i hur det kan se ut bakom kulisserna när man skriver en bok, inför utgivning, under release, boksigneringar, med mera. Det kanske kommer något sådant ikväll!

Här har vi nu också en tredje förhandsrecension av "Allt du aldrig hann säga"! Är som sagt oerhört chockad och tacksam för de hittills jättefina recensionerna - hade aldrig kunnat tänka mig att den skulle tas emot så väl. 

Just nu sitter jag och försöker planera min releasefest, men det är svårt och stannar liksom upp när jag fortfarande inte vet hur det blir med lokal. Jag har kontaktat flertalet bokhandlar med mera men svaren dröjer, vilket stressar mig då jag vill ha lokalen klar så att vi kan börja planera själva festen. Egentligen så vet jag att det inte är någon stress ännu, releasefesten är inte planerad fören 21 mars, men jag blir så lätt stressad när jag inte vet hur saker kommer att falla på plats. Trots att det för det mesta brukar lösa sig ganska bra ändå.

För övrigt så har jag två inplanerade boksigneringar helgen efter själva releasen. Det kommer mer info kring dessa! Förmodligen blir det fler än så kommande tid efter release.

"Allt du aldrig hann säga" är en verklighetsbaserad roman skriven av @aniciaeriksson . ** Jag är glad att få vara en av de som fick chansen att läsa innan boken kommer ut. Jag kan lova att köper du den här boken, så kommer du inte lämnas oberörd. I den här boken får vi följa Viola, som växt upp med svek, förlust och sorg - något som ett barn aldrig ska behöva göra, men som vissa tyvärr gör.
När jag läste denna, så var mina känslor i en bergochdalbana, tårar, leénden för att sen återgå till tårar. Det var länge sen en bok fick mig att hamna i en sån känslostorm som denna. I vissa stunder ville man inget hellre än att hoppa in i boken för att ge Viola en styrkekram, gråta med henne och säga att allt kommer bli bra.
Har du funderingar kring att köpa den, så gör det. Du kommer inte ångra dig.♡Boken släpps den 22 Mars.