Tjänster


Spökskrivare

Har du en dröm om att skriva en bok, men varken tiden, orken, lusten eller förmågan att göra detta själv? Kanske har du en fantastisk bokidé, eller en dröm om att få skriva om ditt liv? Jag kan skriva din bok! Genom möten och intervjuer så kan vi skapa din bok tillsammans, där du besitter idén till boken - och jag skriver den.

Jag kan även vara spökskrivare till dina sociala medier, spökskriva blogginlägg/texter av olika slag.

Har du kanske redan ett färdigt råmanus, men varken tiden, förmågan eller lusten att redigera det? Då kan jag göra det jobbet åt dig som spökskrivare. Vi författare vet att redigeringen av bokmanus är ett hästjobb, som både tar tid och inte sällan får en att vilja slita sitt hår. Jag har redigerat flertalet egna manus, och arbetar i nära och kontinuerlig kontakt med dig för att just du ska få det precis som du önskar. 

Kontakta mig nedan för vidare diskussion kring ditt/dina önskemål, samt kostnadsfri offert!


Översättningar

Behöver du översättning av bok, artikel, texter, videos, med mera? Kontakta mig! Jag översätter främst från Engelska till Svenska. Jag är flytande i Engelska, och har översatt boken "Skammen är inte din" till Engelska, där den utgivna versionen går under titeln "Not your shame" och har korrlästs av engelsk person, samt fått bra recensioner. 

Kontakta mig nedan för vidare diskussion samt kostnadsfri offert!


Content writing

Behöver du innehåll till din hemsida, sociala medier, eller andra texter? Jag producerar innehåll till mina egna kanaler på en daglig basis och har gjort detta i flera år. Storytelling, att skapa engagemang samt hitta en röd tråd är sådant jag är van vid och brinner för. 

Kontakta mig nedan för vidare diskussion samt kostnadsfri offert!

KONTAKT

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter samt vilken tjänst du är intresserad av, så återkommer jag